Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: ”Ely-keskuksen tutkintapyynnöt hanhiluvista suhteettomia”, sanoo rikosoikeuden professori ‒ hän oudoksuu asian viemistä rikosprosessiin
MT Hevoset: Kotimaan matkailukesästä odotetaan jälleen vilkasta – laiturilla lokoilun lisäksi kaivataan liikuntaa luonnossa ja majoitukset varataan myöhemmin

Vain joka viides kysyy ruuan alkuperää ravintolassa – lähes kaikkia se silti kiinnostaa

Punaisen lihan tuotantomaa kiinnostaa suomalaisia eniten. Maa- ja metsätalousministeriön kampanja pyrkii lisäämään tietoisuutta ruuan alkuperän merkityksestä.
Tilaajalle
Ne, jotka kysyvät ravintolassa ruuan alkuperää, kysyvät useimmiten punaisen lihan alkuperää.
Ne, jotka kysyvät ravintolassa ruuan alkuperää, kysyvät useimmiten punaisen lihan alkuperää. Kuva: Jaana Kankaanpää
Ruoka16.1.201811:29
Tuure Kiviranta
Läheltä parempaaSuvi Rantala-Sarjeantravintolaruokaruuan alkuperä

Lue lisää

Päivi Perenius löysi mökin lähimetsistä valtavan saaliin suuria korvasieniä.

Korvasienimetsälle pakettiauton kanssa ‒ jättisaalis: Tunnissa löytyi 70 litraa korvasieniä

Ruoka|Luonto08:00
Grillatun voileivän paras puoli on, että sen voi täyttää juuri kuten haluaa.

Kolumni

Nikke Kinnunen

Hellan kulmalla: Viisi vinkkiä voileivän grillaukseen

Ruoka|Ruoka28.5.
Muikkuja tarjottiin samassa ruokalajissa kolmella eri tavalla.

Söin täällä: Tässä ravintolassa on kaikki kotimaista paitsi suola ‒ miltä maistuvat seitsemän täysin suomalaista ruokalajia?

Ruoka|Ruoka27.5.

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Tässä ravintolassa on kaikki kotimaista paitsi suola ‒ miltä maistuvat seitsemän täysin suomalaista ruokalajia?27.5.
  • Korvasienimetsälle pakettiauton kanssa ‒ jättisaalis: Tunnissa löytyi 70 litraa korvasieniä08:00
  • Hellan kulmalla: Viisi vinkkiä voileivän grillaukseen 28.5.
  • Mummon lihapullat10.3.2017
  • Raparperikiisseli8.6.2018
  • Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
  • Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017

Osaston luetuimmat

  • Söin täällä: Tässä ravintolassa on kaikki kotimaista paitsi suola ‒ miltä maistuvat seitsemän täysin suomalaista ruokalajia?27.5.
  • Korvasienimetsälle pakettiauton kanssa ‒ jättisaalis: Tunnissa löytyi 70 litraa korvasieniä08:00
  • Hellan kulmalla: Viisi vinkkiä voileivän grillaukseen 28.5.
  • Mummon lihapullat10.3.2017
  • Raparperikiisseli8.6.2018
  • Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
  • Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017

Osaston uusimmat

  • Korvasienimetsälle pakettiauton kanssa ‒ jättisaalis: Tunnissa löytyi 70 litraa korvasieniä08:00
  • Hellan kulmalla: Viisi vinkkiä voileivän grillaukseen 28.5.
  • Söin täällä: Tässä ravintolassa on kaikki kotimaista paitsi suola ‒ miltä maistuvat seitsemän täysin suomalaista ruokalajia?27.5.
  • Tuulihattu saa unelmaisen täytteen valmiista lakkarahkasta, jossa on vielä ylimääräinen lisäherkku27.5.
  • Tarjoile voileipäkakku vaihteeksi hauskoina palasina, jotka ovat kuin ceasarsalaatin innoittamia leivoksia27.5.
  • Lipstikasta syntyy maukasta tahnaa, jota voi käyttää kuin pestoa27.5.
  • Yllätä juhlijat sitruunatahnalla täytetyillä pikkuleivillä27.5.
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus