Vain joka viides kysyy ruuan alkuperää ravintolassa – lähes kaikkia se silti kiinnostaa
Punaisen lihan tuotantomaa kiinnostaa suomalaisia eniten. Maa- ja metsätalousministeriön kampanja pyrkii lisäämään tietoisuutta ruuan alkuperän merkityksestä.
Tilaajalle

Ne, jotka kysyvät ravintolassa ruuan alkuperää, kysyvät useimmiten punaisen lihan alkuperää. Kuva: Jaana Kankaanpää
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Tässä ravintolassa on kaikki kotimaista paitsi suola ‒ miltä maistuvat seitsemän täysin suomalaista ruokalajia?27.5.
- Korvasienimetsälle pakettiauton kanssa ‒ jättisaalis: Tunnissa löytyi 70 litraa korvasieniä08:00
- Hellan kulmalla: Viisi vinkkiä voileivän grillaukseen 28.5.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Pannupulla tyydyttää vähän suuremmankin seurueen makeannälän20.5.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017