Vain joka viides kysyy ruuan alkuperää ravintolassa – lähes kaikkia se silti kiinnostaa
Punaisen lihan tuotantomaa kiinnostaa suomalaisia eniten. Maa- ja metsätalousministeriön kampanja pyrkii lisäämään tietoisuutta ruuan alkuperän merkityksestä.
Tilaajalle

Osaston luetuimmat
- Samettisen tulista thairuokaa Tampereella ‒ kunpa aasialaisissa riisin tilalle saisi kotimaista ohraa tai kauraa ja lihat olisivat kotimaisia2.7.
- Laktoosittomista tuli valtavirtaa, mutta menetelmä niiden valmistamiseksi syntyi sattumalta2.7.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Jääkellarinlohi27.8.2021
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Ruskistettu voi kruunaa myös perunasalaatin − katso tästä helppo ohje ruskistamiseen1.7.