Vain joka viides kysyy ruuan alkuperää ravintolassa – lähes kaikkia se silti kiinnostaa
Punaisen lihan tuotantomaa kiinnostaa suomalaisia eniten. Maa- ja metsätalousministeriön kampanja pyrkii lisäämään tietoisuutta ruuan alkuperän merkityksestä.
Tilaajalle

Osaston luetuimmat
- Ostitko näitä kalapuikkoja? Älä syö, vaan palauta kauppaan ‒ tuotteessa metalliriski6.2.
- Tuhansien eurojen kilohinta: Tryffelien hinta huimaa ‒ näin pääset niiden makuun edullisesti7.2.
- Avokadopasta19.2.2021
- Kotikokit kisaavat jälleen Masterchef Suomen uudella kaudella7.2.
- Juomapakkauksiin tulee muutos – EU vaatii pitämään korkit kiinni6.2.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019