Saimaa pyrkii ruokamatkailun ykköskohteeksi – ”Meillä on paljon kätkettyjä aarteita, mutta niistä tietävät vain paikalliset”
Saimaan alue hakee European Region of Gastronomy -titteliä vuodelle 2024. Suurin haaste on tehdä alueesta matkailijalle saavutettava, sillä etäisyydet ovat pitkiä ja kulkemiseen tarvitsee autoa.
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Tiedätkö, missä avattiin Suomen ensimmäinen pizzeria? Kebab tuli kaveriksi vasta myöhemmin
- Sekaruokavalio on palannut suomalaisten lautasille: ”Lihan välttäminen on laantunut”
- Muhkeat pannukakut paistuvat rapeareunaisiksi pannulla – nappaa resepti talteen
- Söin täällä: Sisustukseltaan hurmaava tamperelaisravintola kompastuu mauttomaan annokseen
- Parsakaalisosekeitto
- Aarre | Mureat peurakääryleet ja juuresmuusi ovat mainio pari loppusyksyn juhlapöytään