Tattariletut ja villit lisukkeet
Paista kasa tattarilettuja ja tarjoa niiden kanssa kevätyrtein terästettyjä suolaisia lisukkeita.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
(4 annosta)
7 dl kauramaitoa
4 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 tl suolaa
Kaada maito kulhoon ja sekoita jauhot ja suola joukkoon. Anna taikinan turvota noin vartin verran. Paista taikinasta joko pieniä tai isoja lettuja.
Tarjoa letut näiden lisukkeiden kanssa:
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Osaston luetuimmat
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Jäikö kekkereistä rapuja yli? Pyöräytä ylijäämästä herkullinen rapuleipä!5.8.
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019
- Mummolan höyrymehu7.8.2015