Tattariletut ja villit lisukkeet
Paista kasa tattarilettuja ja tarjoa niiden kanssa kevätyrtein terästettyjä suolaisia lisukkeita.
(4 annosta)
7 dl kauramaitoa
4 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 tl suolaa
Kaada maito kulhoon ja sekoita jauhot ja suola joukkoon. Anna taikinan turvota noin vartin verran. Paista taikinasta joko pieniä tai isoja lettuja.
Tarjoa letut näiden lisukkeiden kanssa:
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Osaston luetuimmat
- Lidliltä raju alekampanja: Viiden euron alekuponki ostoksiin lähes koko joulukuulle
- Kuohkea pannukakku vie lapsuuteen: Näin valmistat mummolan parasta pannaria
- Tässä on vuoden punaviini – ”Enemmän kuin hintansa arvoinen” Bordeaux’n huippuviini sopii hyvin myös jouluruoalle
- Parsakaalisosekeitto
- Paraisten piparkakut
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon
- Mummon lihapullat