Kreikkalainen peruna-papusalaatti

Pavut ovat erityisen hyviä proteiinin ja ravintokuidun lähteitä. Kreikkalainen peruna-papusalaatti on mukava loppukesän iltapala tuoreen leivän kera.
Kreikkalainen peruna-papusalaatti on mukava loppukesän iltapala tuoreen leivän kera.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kreikkalainen peruna-papusalaatti

4–5 annosta

Ainekset

  • 6–8 keitettyä perunaa
  • 1 tl suolaa
  • 300 g tuoreita papuja
  • 12 mustaa oliivia
  • 1 prk (180 g) salaattijuustoa
  • 1/2 tl mustapippurirouhetta
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • rosmariinin oksa

Valmistusohje

Kuori ja paloittele kypsät perunat. Ripottele pinnalle suolaa. Keitä papuja 10 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä pavut.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kokoa aineksista salaatti kulhoon, salaattijuusto murrettuna pienemmiksi paloiksi, mausta pippurilla sekä oliiviöljyllä. Nypi rosmariinin neulasia pinnalle.