Suolaiset savupororullat ovat täydellinen pikkuherkku – sopivat hyvin juhlapöytään
Poro pyörähtää kierteille ja maistuu ihanalta rapean voileipäkeksin päällä.Savupororullat
12–14 kpl
- Ainekset
- 1 pkt (100 g) poron kylmäsavupaistiviipaleita
- 1 rs (noin 200 g) maustettua tuorejuustoa (paahdettu paprika)
- ½ dl punaista paprikaa silputtuna
- ½ dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
- ½ tl mustapippuria
- ripaus suolaa
- 12–14 kpl voileipäkeksejä
- Koristeluun
- tuoretta lehtipersiljaa
Valmistusohje
Levitä työpöydälle noin 30 x 40 sentin pala tuorekelmua. Asettele poroviipaleet kelmulle hieman limittäin noin 25 x 25 sentin kokoiseksi levyksi.
Notkista tuorejuuston rakenne lusikalla. Sekoita joukkoon paprika ja lehtipersilja. Levitä seos tasaisesti poroviipaleiden päälle. Kääri tiukalle rullalle kääretortun tapaan kelmua apuna käyttäen. Nosta rulla pakastimeen tunniksi. Kohmeisesta rullasta on helpompi leikata kauniita viipaleita.
Nosta viipaleet suolakeksien päälle ja koristele lehtipersiljalla.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

