Vastavirtaan kulkeva hampurilaisketju laajenee
Friends & Brgrs käyttää hampurilaissaan tuoretta kotimaista lihaa, joka jauhetaan ravintolan keittiössä ja muotoillaan käsin pihveiksi.Alunperin pietarsaarelainen Friends & Brgrs avaa ravintolan Oulun keskustaan rakennettavaan Kauppakeskus Valkeaan. Noin 60 istumapaikkaa sisältävä ravintola tulee työllistämään arviolta 20–30 henkeä.
"Tarvitsemme paljon osaavia työntekijöitä, sillä valmistamme kaiken ruoan alusta alkaen omassa keittiössämme", sanoo yrityksen liiketoiminta- ja tuotekehityspäällikkö Saul Mäenpää.
Friends & Brgrs käyttää hampurilaissaan tuoretta kotimaista lihaa, joka jauhetaan ravintolan keittiössä ja muotoillaan käsin pihveiksi. Ketjun oman tuotekehityksen tulosta olevat triple-cooked -ranskalaiset valmistetaan kotimaisista perunoista niin ikään alusta. Jopa hampurilaissämpylät paistetaan ravintolan omassa leipomossa.
"Vastaanotto Helsingissä on ollut erittäin positiivista ja uskon, että tällaiselle konseptille on kysyntää myös Oulussa", Fagerholm jatkaa.
Friends & Brgrs avasi ensimmäisen ravintolansa Pietarsaaressa keväällä 2014. Vuotta myöhemmin vietettiin avajaisia Helsingin ravintolassa ja kuluvan vuoden helmikuussa aukeaa kolmas ravintola Tampereen Hämeenkadulle, McDonald’sin entisiin tiloihin.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

