Jauhelihahöystö
Tomaattinen jauhelihahöystö on varsinkin lasten suosiossa. Tarjoile se vaikka pastan, perunamuusin tai uuniperunoiden kanssa.Jauhelihahöystö
4–5 annosta
Ainekset
- 400 g paistijauhelihaa
- 1 rkl voita
- 1–2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 3 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1 rasia (200 g) chili-paprikatuorejuustoa
- 2–3 tomaattia
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
Hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja sipulit kevyesti pannulla. Lisää tomaattipyree, vesi ja mausteet. Anna hautua kypsäksi.
Sekoita joukkoon tuorejuusto ja kuutioidut tomaatit. Kuumenna. Koristele basilikan lehdillä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


