Luumu-juustosalaatti
Luumu-juustosalaattiin saa rouskuvuutta paahdetuista pinjansiemenistä.Luumu-juustosalaatti
6—8 annosta
Ainekset
- 1—2 pussia jääsalaattia
- 5—6 tuoretta luumua
- 8 keltaista pikkutomaattia
- 1 pussi (100 g) pinjansiemeniä
- 150 g mustaleimaemmentalia
Siirappikastike
- 1 dl öljyä
- 2 rkl siirappia
- 1 rkl sitruunamehua
- mustapippuria myllystä
- ripaus suolaa
Valmistusohje
Revi huuhdotut ja kuivatut salaatit vadille. Halkaise luumut ja poista kivet. Lohko hedelmät ja puolita tomaatit.
Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla, jotta ne saavat hieman väriä. Leikkaa juustosta reiluja viipaleita. Kokoa salaatti kerroksittain.
Sekoita kastikkeen aineet ja tarjoa erikseen.
Vinkki
Tuoreet luumut voi korvata kuivatuilla luumuilla.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


