Tuleeko tästä maksalaatikon veroinen suosikki? Saarioinen kehitti uuden eineksen yhdessä Vappu Pimiän kanssa
Uutuuslaatikko on valmistettu suomalaisesta naudanlihasta, ohrasta ja porkkanasta.Saarioisen uutuus jauheliha-ohravuoka on kehitetty yhdessä Vappu Pimiän kanssa. Pimiällä oli mielessään kaksi haavetta: ruuasta pitää olla kotimaista ohraa ja sitä pitää pystyä syömään hyvällä mielellä yhdessä.
”Ohra on rakenteeltaan riisiä rouheampi ja antaa töitä suomalaiselle viljelijälle, joten enpä äkkiseltään keksi parempaa valintaa”, Pimiä perustelee.
Pimiälle Saarioisten laatikot ovat tuttuja jo lapsuudesta.
“Mun rakas isä on kokkailijaluonne, mutta muutakin on pitänyt elämässä ehtiä tekemään. Voi siis sanoa, että mä olen paitsi suurella rakkaudella, myös laatikoilla kasvanut. Nyt kun itse lähden reissuun, meidänkin kotona syödään isien tekemää ruokaa eli Saarioisten laatikoita”, hän sanoo.
Jauheliha-ohravuoan lanseeraus on osa Saarioisten Laatikoilla kasvanut -kampanjaa, jonka kasvoina toimivat juontaja Vappu Pimiän lisäksi artisti ALMA ja uimari Matti Mattsson.
Lue myös:
Valmisruokien suosio ja valikoima kasvaa, mutta kärkipaikkaa pitää tuttu klassikko
Saarioinen sinnitteli sitkeästi läpi vaikean koronavuoden
Roiskeläppä tuli kauppoihin 41 vuotta sitten, eikä ajoitus ollut sattumaa
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat




