SK: Paikallinen leipomo päätti hyödyntää Rauman sämpyläkohun – aikoo tuoda markkinoille puurosämpylät
Sämpylä on vielä testivaiheessa, mutta sen tuotanto vakiintuu lähiaikoina.Huhtikuun lopulla Raumalla syntyi sämpyläkohu, kun Rauman kaupungin ruokapalvelu kielsi ylijäämäpuuron käytön sämpylöiden tekemiseen. MT kertoi tapauksesta tuoreeltaan.
Nyt paikallinen leipomoyritys Ketunleipä on päättänyt hyödyntää sämpyläkohun. Se on nimittäin tuomassa markkinoille oman puurosämpylänsä.
Asiasta kertovan Satakunnan Kansan haastattelema yrittäjä Sanna Seppälä kertoo, että sämpylä on vielä testivaiheessa, mutta sen tuotanto vakiintuu lähiaikoina.
Satakunnan Kansan haastattelema Rauman kaupunkikehitysjohtaja Rikumatti Levomäki kehuu puurosämpylää esimerkilliseksi ideaksi. Hän toivoo sämpylän menestyvän, jotta Rauma saisi siitä uuden perinneherkun.
Tästä pääset katsomaan herkullisten puurosämpylöiden ohjeen.
Lue lisää:
Länsi-Suomi: Rauma kielsi päiväkodeilta sämpylöiden leipomisen ylijäämäpuurosta
Rauman ruokapalvelujohtaja rauhoittelee sämpyläkohua: Ylijäämäpuuroa voi käyttää sämpylöihin
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

