Porkkana-kyssäkaaliraaste
Soijakastikkeella ja tuoreella inkiväärillä maustettu kastike tuo lisäpotkua porkkana-kyssäkaaliraasteeseen.
Soijakastikkeella ja tuoreella inkiväärillä maustettu kastike tuo lisäpotkua porkkana-kyssäkaaliraasteeseen. Kuva: Jaana KankaanpääPorkkana-kyssäkaaliraaste
4 annosta
Ainekset
- 1–2 (300 g) porkkanaa
- 1 (200 g) kyssäkaali
- 2 appelsiinia
- 2 rkl kurpitsansiemeniä
Kastike
- 2 rkl soijakastiketta
- 1 rkl inkivääriraastetta
- 1 dl omenatäysmehua
- pieni pala punaista chiliä
Valmistusohje
Kuori ja raasta porkkanat ja kyssäkaali. Sekoita raasteet. Kuori appelsiini ja leikkaa lohkot irti kalvoista. Lisää appelsiinilohkot raasteen päälle. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla pannulla ja ripottele pinnalle.
Mittaa kastikkeen ainekset pulloon ja ravista hyvin sekaisin. Valuta kastiketta salaatin päälle.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
