Resepti

Rapurieskat vohveliraudalla

Sanne Katainen
Hieman erilaiset lämpimät herkkupalat loihdit hetkessä vohveliraudalla.

Rapurieskat vohveliraudalla

1 annosAinekset
  • 2 pientä perunarieskaa
  • 1 rkl levitettävää vuohenjuustoa
  • 2—3 rkl katkarapuja suolaliemessä
  • 1 rkl valkosipulimajoneesia
  • valkopippuria
Lisäksi
  • voita
  • tilliä
  • sitruunaa
Valmistusohje

Voitele rieskat vuohenjuustolla.

Valuta katkaravut liemestään. Sekoita rapujen joukkoon majoneesi. Mausta pippuriripauksella.

Levitä rapuseosta rieskan juustopuolen keskelle, ei reunoihin asti. Nosta toinen rieska juustopuoli alaspäin kanneksi. Paina kevyesti.

Sivele kuumalle vohveliraudalle hieman voita. Kuumenna rieskaa vohveliraudan syleilyssä pari minuuttia.

Koristele leipä tillillä ja sitruunaviipaleella. Nauti heti.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit