Mihin ja miten suomalaista ruokaa pitäisi viedä? Ruokaviennin kasvujohtaja Jukka Vainionpää vastaa MT Livessä
Lähetyksessä keskustellaan suomalaisen ruokaviennin mahdollisuuksista ja haasteista.
Ruokaviennin kasvujohtaja Jukka Vainionpään kanssa keskustellaan MT Livessä muun muassa suomalaisille erityistuotteille potentiaalisista vientimarkkinoista. Kuva: Jarkko SirkiäMT Liven keskiviikkovieraaksi saapuu Ruokatieto Yhdistys ry:n ruokaviennin kasvujohtaja Jukka Vainionpää.
Vuodenvaihteessa aloittaneen kasvujohtajan kanssa keskustellaan muun muassa suomalaisen ruokaviennin näkymistä, eri toimijoiden vastuualueista sekä potentiaalisista vientimarkkinoista. Lisäksi keskustelussa pohditaan, mikä voisi olla suomalaisen ruuan kilpailuetu maailmalla.
Vainionpäätä haastattelee MT Maatalouden päällikkö Laura Ruohola. Lähetys on katsottavissa MT:n verkkosivulla tai kuunneltavissa podcastina.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat




