Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Maatalous
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Hae
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Lehdet
Juuri nyt:
Sata sikaa kuoli Tammelassa sikalan tulipalossa
MT Metsä:
Yrityskohtaisen tes-kierroksen kustannukset sahoille ja vaneritehtaille useita kymmeniä miljoonia euroja aiempaa suuremmat, Teollisuusliitto arvioi
Alkuperämerkinnät
Suurennuslasia tarvitaan yhä
Pääkirjoitus
23.11.2020
Suomen lipulla myydään ulkomaista kinkkua – Savuhovi: "Meille tärkeää on avainlippu ja suomalaisten työllistäminen"
Ruoka
18.11.2020
Kaikelle Somerolla syötävälle lihalle tulee alkuperämerkintä
Ruoka
10.7.2019
Tärkeä linjaus hyvistä tavoista
Pääkirjoitus
5.7.2019
Kauppatapalautakunta: Lihajalosteen alkuperä ymmärrettävä pikaisella silmäyksellä
Ruoka
2.7.2019
Kolumni
MT toimitus
Arvostetaan suomalaista ruokaa ja sen tuottajaa
Mielipide
12.4.2019
Ruokahaaste jatkukoon
Pääkirjoitus
18.3.2019
Avoimuudella vilppiä vastaan
Pääkirjoitus
1.2.2019
Koululaisille välipala, maakunnille tunnusruoka ja Suomi yhdeksi tukialueeksi – keskusta esitteli tulevaisuuden ruokapolitiikkaansa
Ruoka
12.12.2018
Suomelta uusi yritys saada lihan ja kalan alkuperät näkyviin – "Merkittävä osa tuontilihasta myydään tietämättömille"
Uutiset
20.6.2018
Kolumni
Hanna Lensu
Arvaa alkuperä
Mielipide
16.2.2018
Tilaajalle
Pakkausmerkinnät eivät mene nappiin isoillakaan – nyt mokailee HK Scan: "Kysymyksessä oli inhimillinen erehdys"
Ruoka
22.1.2018
Tilaajalle
Ravintoloitsija ravintola-alan alkuperäkannasta: "En ymmärrä tätä pointtia"
Ruoka
12.12.2017
Tilaajalle
Alkuperä esiin somen avulla
Pääkirjoitus
1.12.2017
Kolumni
MT toimitus
Alkuperämerkintäasetus velvoittaa valmistajia
Mielipide
27.11.2017
Kolumni
MT toimitus
Alkuperä ei selviä pakkausmerkinnästä
Mielipide
10.11.2017
Ravintoloiden pian ilmoitettava kirjallisesti lihan ja kalan alkuperä
Maatalous
1.11.2017
Tilaajalle
Kotimaisuus on vastuullista
Pääkirjoitus
1.9.2017
Kansanedustajat kiittelevät alkuperämerkintöjä ja vaativat kaupalta ryhtiliikettä
Ruoka
4.6.2017
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Halpuutusta ja ”brändäystä”
Mielipide
24.5.2017
Kimmo Tiilikainen väläyttää alkuperämerkinnän pakkoa julkisiin ruokaloihin – "Lihakriisi muistutus kuluttajille"
Ruoka
21.3.2017
Tilaajalle
"Halpuutus on tulonsiirto maaseudulta asutuskeskuksiin"
Uutiset
13.4.2016
Kolumni
Liisa Yli-Ketola
Kannattaa katsoa mitä ostoskoriinsa kerää
Mielipide
25.5.2015
Ravintolan ei ole pakko kertoa lihan alkuperää
Ruoka
21.5.2014
Tiedot reilusti esille
Pääkirjoitus
5.8.2013
Alkuperä pitää tietää
Pääkirjoitus
28.6.2013