Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Capman perusti uuden metsärahaston – ”Olemme jo pidempään katsoneet Suomesta tiettyjä portfolioita”
Tilaajalle
|
Puun hinta viikolla 51: Alavire vaihtui hienoiseksi nousuksi
Hävikkiviikko
Kolumni
Maija Ala-Siurua
Ruoka
|
Lämmin voileipä muuttaa hävikin herkuksi
Ruoka
|
Tällä viikolla vietetään leipä- ja hävikkiviikkoa – pienillä teoilla jopa satojen eurojen säästöt
Lukijalta: Parasta on, ettei ruokahävikkiä synny lainkaan
Kolumni
MT toimitus
Ruokahävikki saatava loppumaan
Mitä eroa on viimeisellä käyttöpäivällä ja parasta ennen -päiväyksellä? Vain hieman yli puolet suomalaisista tietää vastauksen
Elintarviketeollisuus ja kaupan ala onnistuivat vähentämään ruokahävikkiään yli viisi miljoonaa kiloa
Ruokahävikki on tappio kaikille
Tällä viikolla vietetään Hävikkiviikkoa – nelihenkinen perhe heittää vuosittain ruokaa roskiin jopa 500 eurolla
"Pannaanko ohrasta olutta vai syötetäänkö se sioille?" – Ruoka päätyy ihmisten ravinnoksi parhaiten, jos viljelijät tietävät etukäteen, mitä kuluttajat haluavat
Kauppojen ruokahävikkiä torjutaan muutenkin kuin hukka-alella: tuotteita menee ruoka-apuun, rehuksi, bioetanoliksi tai vaikka mehuksi
Ruokahävikin vähentäminen on iso ilmastoteko, tässä vinkit kotiin: "Helppoja taikatemppuja ei ole, kyse on ruuan arvostuksesta"
Viljelijät kertovat suoraan ammattikeittiöille, milloin sato kypsyy ja paljonko sitä tulee – sovellus auttaa lisäämään lähiruokaa
Luken selvitys antaa osviittaa ruokahävikin laskusta - erityisesti tähteet vähenivät lautasilla
Suomalainen yksin asuva nainen heittää eniten ruokaa pois – keskimäärin jokaisen suomalaisen ruokahävikki on 24 kiloa
Kallein ruokahävikki syntyy tuontiruuasta
Suomen suosituin aasi kierrättää videolla
Tähderuokavinkit esiin ja jakoon - hävikkiviikko alkaa
Hävikkiruoka hävisi tunnissa vatsoihin
Ruokahävikki ravitsee roskiksia