Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Viikonloppuna laaja käyttökatko useissa OP:n palveluissa
Tilaajalle
|
Viljelijä menetti 30 hehtaaria vuokrapeltoja kunnan kilpailutuksessa
Punainen liha
Hyvinvointi
|
Miesten terveydelle tekee hyvää, kun lisätään palkokasveja ruokavalioon – yllättävä vaikutus painoon
Tilaajalle
Urheilu
|
Lauri Markkanen on käynyt taas syömään punaista lihaa
Ruoka
|
Britanniassa uudistetaan ruokajärjestelmää – punainen liha ja maito sivuutettiin strategiassa kokonaan
Reseptit
|
Porsaan grillipihvit saavat makeutta ihanasta kastikkeesta
Hyvinvointi
|
Liha oli lääke pulavuosien Suomessa
Tilaajalle
Ruoka
|
Oletko kuullut grillisumusta? Näin estät lihaa kuivumasta grillissä
Ruoka
|
Lihan himo johtuu useista syistä
Tilaajalle
Ruoka
|
MT-kysely: Nuorten miesten aikeissa selkeä muutos – liki kolmannes suomalaisista vähentämässä punaisen lihan syöntiä
Tilaajalle
Kolumni
Jukka Koivula
Ruoka
|
Joulukinkkua antaumuksella, kohtuudella vai kokonaan ilman?
Lukijalta
Vesa Jääskeläinen
Ruoka
|
Lukijalta: Ruokakolmiossa vieläkin tarvetta vyön kiristykseen
Ruoka
|
Punaisen lihan kulutus laskee Suomessa edelleen — maailmalla erityisesti sianlihan syönti hupenee
Tilaajalle
Kolumni
Janica Pörhönen
Ruoka
|
En säästele voissa enkä kermassa ruuanlaitossa – kuolenko sen vuoksi nuorempana?
Terveydenhuolto
|
THL: Kotimaiset ravitsemussuositukset linjassa pohjoismaisten kanssa – näin suomalaisten halutaan syövän
Ruoka
|
Punaisen lihan määrää ollaan vähentämässä rajusti ‒ ravitsemussuositukset uudistetaan
Ruoka
|
”Ravitsemussuositukset ottavat huomioon terveyden ja ilmastopolitiikan, ristiriitaa ei ole”, sanoo Agronomiliiton toiminnanjohtaja Kaunisto
Ulkomaat
|
Alankomaalainen kaupunki kieltää ensimmäisenä maailmassa lihamainokset julkisissa tiloissa − kielto astuu voimaan parin vuoden päästä
Kolumni
MT toimitus
Unohtuuko ilmastotavoitteissa ruuan ravintosisältö?
Ruokatutkimuksen professori epäilee punaisen lihan vaaroja korostavia tutkimuksia – "Velvollisuuteni on tuoda keskusteluun myös toista näkökulmaa"
EU:n syöväntorjuntastrategia nostaa punaisen lihan syöpävaaralliseksi – Greenpeace vaatii lihamainostuksen lopettamista
Syöpäjärjestöjen suositus Maailman syöpäpäivänä: Syö punaista lihaa enintään puoli kiloa viikossa – suurin osa miehistä ja neljäsosa naisista syö liikaa
Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila lähtee innokkaasti metsästämään aina, kun tilaisuus koittaa: "Lihakateus estää uusien jäsenten liittymisen metsästysseuroihin"
Tilaajalle
Tahdon pienentää ilmastotaakkaani, mutta punaisesta lihasta en luovu
Monipuolista ruokaa kohtuudella
Kolumni
Terhi Pape-Mustonen
Voiko lihaa nyt syödä entistä enemmän?
Ruoka
|
Tuore tutkimus kumoaa aiemmat tulokset: Punaisen lihan syömisellä ei olekaan terveyshaittoja
Tutkija: Pelkästään punaisen lihan verotus toisi 80 prosenttia elintarvikkeiden hiiliveron myönteisistä ilmastovaikutuksista
Matkailujätti TUI poistaa punaisen lihan lentojensa ruokalistalta – taustalla ympäristösyyt
Lihankulutus kerrotaan ruhopainona, joka on kaukana mahaan haarukoitavasta määrästä
Tutkijat: Kasvisperäinen ruokavalio pelastaisi maapallon – lihateollisuus nousi takajaloilleen
K-ryhmän selvitys: vuoden pimeimpinä kuukausina syödään erityisen paljon punaista lihaa, pakastepizzaa ja irtokarkkeja
Tutkija: Älä tee märehtijästä yksimahaista – Viet tuotannolta perustelut
Tilaajalle
Suomalaiset haluaisivat käyttää enemmän kalaa – hinta ja saatavuus koetaan esteeksi
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Liha on ongelmallista terveydelle ja ympäristölle
Lukijalta: Naudan lihan ympäristövaikutuksia pitäisi käsitellä kotimaisesta näkökulmasta
HS: Ekologia ei mullista ruokapyramidia
Raisio suosittelee eläinperäisten tuotteiden vähentämistä
Kouluruuan liika liha riippuu koululaisesta
WWF:n mukaan kouluruuassa liikaa lihaa
Määrän korvaaminen laadulla voisi taittaa punaisen lihan alamäen
WHO:n lihauutinen ei yllättänyt kuluttajia
Punaista lihaa saa syödä vaikka viidellä aterialla
MTK oikoi lihankulutuslukuja - ”Harva luita järsii”
Kohtuus ohjenuorana