Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Maatalous
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Hae
Etusivu
MT Metsä
MT Hevoset
Lehdet
Juuri nyt:
Mustasaarelaisen tilan kustannukset nousivat vuodessa 380 000 euroa – broileri-viljatilalla ainakin toinen tukijaloista kantaa
MT Hevoset:
Korona-aika laski vakuutusyhtiöiden korvaamien liikennevahinkojen määrää, mutta kuolonuhrien määrä on pysynyt vakaana – näin asiantuntija selittää ikävää kehitystä
Punainen liha
Kolumni
MT toimitus
Unohtuuko ilmastotavoitteissa ruuan ravintosisältö?
Mielipide
27.10.2021
Ruokatutkimuksen professori epäilee punaisen lihan vaaroja korostavia tutkimuksia – "Velvollisuuteni on tuoda keskusteluun myös toista näkökulmaa"
Ruoka
8.2.2021
EU:n syöväntorjuntastrategia nostaa punaisen lihan syöpävaaralliseksi – Greenpeace vaatii lihamainostuksen lopettamista
Uutiset
4.2.2021
Syöpäjärjestöjen suositus Maailman syöpäpäivänä: Syö punaista lihaa enintään puoli kiloa viikossa – suurin osa miehistä ja neljäsosa naisista syö liikaa
Ruoka
4.2.2020
Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila lähtee innokkaasti metsästämään aina, kun tilaisuus koittaa: "Lihakateus estää uusien jäsenten liittymisen metsästysseuroihin"
MT Metsä
6.1.2020
Tilaajalle
Tahdon pienentää ilmastotaakkaani, mutta punaisesta lihasta en luovu
Ruoka
24.11.2019
Monipuolista ruokaa kohtuudella
Pääkirjoitus
7.10.2019
Kolumni
Terhi Pape-Mustonen
Voiko lihaa nyt syödä entistä enemmän?
Mielipide
5.10.2019
Tuore tutkimus kumoaa aiemmat tulokset: Punaisen lihan syömisellä ei olekaan terveyshaittoja
Ruoka
2.10.2019
Tutkija: Pelkästään punaisen lihan verotus toisi 80 prosenttia elintarvikkeiden hiiliveron myönteisistä ilmastovaikutuksista
Uutiset
25.7.2019
Matkailujätti TUI poistaa punaisen lihan lentojensa ruokalistalta – taustalla ympäristösyyt
Uutiset
25.6.2019
Lihankulutus kerrotaan ruhopainona, joka on kaukana mahaan haarukoitavasta määrästä
Ruoka
4.4.2019
Tutkijat: Kasvisperäinen ruokavalio pelastaisi maapallon – lihateollisuus nousi takajaloilleen
Ruoka
19.1.2019
K-ryhmän selvitys: vuoden pimeimpinä kuukausina syödään erityisen paljon punaista lihaa, pakastepizzaa ja irtokarkkeja
Ruoka
9.1.2019
Tutkija: Älä tee märehtijästä yksimahaista – Viet tuotannolta perustelut
Maatalous
5.2.2018
Tilaajalle
Suomalaiset haluaisivat käyttää enemmän kalaa – hinta ja saatavuus koetaan esteeksi
Ruoka
5.10.2017
Tilaajalle
Kolumni
MT toimitus
Liha on ongelmallista terveydelle ja ympäristölle
Mielipide
15.7.2016
Lukijalta: Naudan lihan ympäristövaikutuksia pitäisi käsitellä kotimaisesta näkökulmasta
Uutiset
22.3.2016
HS: Ekologia ei mullista ruokapyramidia
Ruoka
14.3.2016
Raisio suosittelee eläinperäisten tuotteiden vähentämistä
Ruoka
18.2.2016
Kouluruuan liika liha riippuu koululaisesta
Uutiset
20.1.2016
WWF:n mukaan kouluruuassa liikaa lihaa
Uutiset
19.1.2016
Määrän korvaaminen laadulla voisi taittaa punaisen lihan alamäen
Maatalous
14.11.2015
WHO:n lihauutinen ei yllättänyt kuluttajia
Ruoka
28.10.2015
Punaista lihaa saa syödä vaikka viidellä aterialla
Ruoka
12.12.2014
MTK oikoi lihankulutuslukuja - ”Harva luita järsii”
Ruoka
2.2.2014
Kohtuus ohjenuorana
Pääkirjoitus
27.1.2014