Siirry pääsisältöön
Siirry hakuun
Sulje mainos
Sulje mainos
Tilaa
Hae
Valikko
Etusivu
Uusimmat
Metsä
MT Hevoset
Koti
Maatalous
Uutiset
Lehdet
Osastot
Etusivu
Metsä
MT Hevoset
Koneet ja autot
Koti
Lukemisto
Maatalous
Mielipide
Pääkirjoitus
Ruoka
Uutiset
Lehdet
Maaseudun Tulevaisuus
MT Metsä
Kantri
Suomalainen Maaseutu
Aarre
Palvelut
Metsäpalvelu
MT Sää
MT Hevoset -ohjelmat
MT Hevosmarkkinat
MT Työpaikat
Ystävää etsimässä
Kaupallinen yhteistyö
Suomen parhaat
Ota yhteyttä
Tilaa MT
Asiakaspalvelu
Jätä ilmoitus
Tilaa uutiskirje
Lähetä uutisvinkki
Lähetä palautetta
Lähetä oikaisupyyntö
Toimituksen yhteystiedot
Mediamyynnin yhteystiedot
Siirry sivupalkkiin
Siirry alaosaan
Juuri nyt
|
Toimiiko paistomittarisi oikein? Testaa se näin ja kinkun paistaminen onnistuu
Tilaajalle
|
Maidon tuottajahinta kohosi melkein EU-ajan ennätykseen kotimaassa
Yrttinainen
Luonto
|
Mitä tummempi variksenmarja on, sitä enemmän siinä on antosyaaneja – Eniten hyviä yhdisteitä on marjan kuorissa
Luonto
|
Aromikas lakka maistuu sekä tuoreena että kypsennettynä – sen verholehdet voi keittää teeksi
Luonto
|
Lillukka on turhaan aliarvostettu marja – sen lehdetkin ovat maukkaita hiostamisen jälkeen
Mesiangervo on voimakas villiyrtti – Kukkia voi käyttää leivonnassa vaniljan tilalla
Pihlajanmarjassa on rutkasti enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa – marjoja voi käyttää tuoreena, kuivattuna tai pakastettuna
Luonto
|
Puolukka tuo makua ruokiin, leivonnaisiin ja hilloihin – monikäyttöinen marja säilyy hyvin omassa liemessään
Luonto
|
Ruusunmarja on erinomainen C-vitamiinin lähde ja monikäyttöinen loppukesän herkku
Väinönputki pitää oppia erottamaan muista putkikasveista ennen maistamista
Luonto
|
Vadelma sopii sekä makeisiin että suolaisiin ruokiin – lehdet kannattaa hiostaa ja pakastaa
Orapihlajan marjoja on käytetty satoja vuosia lääkkeenä – Tiesitkö, että ne sopivat myös ruuanlaittoon?
Suolaheinät ovat parhaimmillaan alkukesästä ennen kukintaa
Luonto
|
Juolukka on miedon makuinen marja, mutta C-vitamiinia siinä on enemmän kuin mustikassa
Satoisa ja ravinteikas litulaukka nousee maasta ensimmäisten kevätkasvien joukossa
Aarre: Tyrni ehkäisee sydän- ja verisuonisairauksia – ravinteita tyrnissä on sitä enemmän, mitä pohjoisempana se kasvaa
Luonto
|
Tyrni ehkäisee sydän- ja verisuonisairauksia – ravinteita tyrnissä on sitä enemmän, mitä pohjoisempana se kasvaa
Maksaruohoa voi käyttää ruuan valmistuksessa herneen tavoin, tuoreena tai kypsennettynä
Tiesitkö, että pihlajasta voi hyödyntää marjojen lisäksi myös lehdet, silmut ja kukat?
Keltamatarassa on vaniljainen aromi – kokeile sitä vaikka juomien mausteeksi
Rohtovirmajuuresta on löydetty yli 150 yhdistettä
Kallioimarre maistuu lakritsilta – ennen keruuta kasvi on kuitenkin tunnistettava varmasti