Sitruunapalat
Vaihda sitruunapalojen lemon curd eli sitruunatahna halutessasi kiinteään marmeladiin tai tarjoile palaset sellaisenaan, täyttämättöminä.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Sitruunapalat
noin 40 kpl
Ainekset
- 150 g voita
- 1 dl sokeria
- 1 dl fariinisokeria
- 1 kananmuna
- 3 dl kaurahiutaleita
- 2 dl kookoshiutaleita
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl ruokasoodaa
Väliin
- 2 dl lemoncurdia eli sitruunatahnaa
Valmistusohje
Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Vatkaa mukaan muna. Yhdistä kaikki kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinapalat kahden leivinpaperin välissä liki pellin kokoisiksi ohuiksi levyiksi.
Poista päällimmäinen leivinpaperi ja paista levyjä 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Jäähdytä.
Lohko levystä haluamasi kokoisia paloja. Sivele marmeladia yhdelle palalle ja nosta toinen päälle. Tuprauta halutessasi koristeeksi vielä tomusokeria.
Osaston luetuimmat
- Söin täällä: Reipas palvelu yllätti iloisesti hämyisessä navettaravintolassa14.8.
- Näin yhdistät makkarapannun ja palkokasvien herkullisen syyssadon14.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Kalasalaatti ja yrttiöljy sopivat lyömättömästi yhteen12.8.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja12.8.