Sitruunapalat

Vaihda sitruunapalojen lemon curd eli sitruunatahna halutessasi kiinteään marmeladiin tai tarjoile palaset sellaisenaan, täyttämättöminä.
Vaihda sitruunatahna halutessasi kiinteään marmeladiin tai tarjoile palaset sellaisenaan, täyttämättöminä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sitruunapalat

noin 40 kpl

Ainekset

  • 150 g voita
  • 1 dl sokeria
  • 1 dl fariinisokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl kookoshiutaleita
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl ruokasoodaa

Väliin

  • 2 dl lemoncurdia eli sitruunatahnaa

Valmistusohje

Vaahdota pehmeä rasva ja sokerit. Vatkaa mukaan muna. Yhdistä kaikki kuivat aineet keskenään, lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Jaa taikina kahteen osaan. Kauli taikinapalat kahden leivinpaperin välissä liki pellin kokoisiksi ohuiksi levyiksi.

Poista päällimmäinen leivinpaperi ja paista levyjä 175-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Jäähdytä.

Lohko levystä haluamasi kokoisia paloja. Sivele marmeladia yhdelle palalle ja nosta toinen päälle. Tuprauta halutessasi koristeeksi vielä tomusokeria.