Tilaa
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Maatalous
  • Ruoka
  • Uutiset
  • Lehdet
Hae
  • Etusivu
  • MT Metsä
  • MT Hevoset
  • Lehdet
Juuri nyt: Yle: Kesämökkien myyntihalut ovat laantuneet – myynti-ilmoitusten määrä laskenut selkeästi viime vuodesta
Mielipide: Loirinuotion viimeinen klapi on poltettu

Vehnä

Tarjoa gnocchit sellaisenaan tai pääruuan lisukkeena.

Gnocchi (Perunamykyt)

Ruoka|Resepti17.8.2018
Pannukakku maistuu myös kylmänä raikkaan marjasalsan kera.

Pannukakku

Ruoka|Resepti10.8.2018
Mozzarella ja tomaatti sopivat hyvin yhteen myös lämpimässä piirakassa.

Tomaattipiiras

Ruoka|Resepti27.7.2018
Kanttarellikierteiden täytteeseen voi käyttää myös viljeltyjä sieniä.

Kantarellikierteet

Ruoka|Resepti13.7.2018
Uunipannullisesta mustikkapiirakkaa riittää tarjottavaa isommallekin vierasmäärälle.

Mustikkamurupiirakka

Ruoka|Resepti13.7.2018
Vaihda sitruunatahna halutessasi kiinteään marmeladiin tai tarjoile palaset sellaisenaan, täyttämättöminä.

Sitruunapalat

Ruoka|Resepti25.5.2018
Paras kypsennyslämpötila on 160–180 astetta.

Jaffa-rosetit

Ruoka|Resepti27.4.2018
Halkaise vesirinkelit, sipaise väliin tuorejuustoa ja levitä vielä mieleisiäsi täytteitä.

Vesirinkelit eli bagelit

Ruoka|Resepti13.4.2018
Valkohomejuusto ja makea hillo tekevät grahamkorpuista viikonlopun aamiaisherkun.

Grahamkorput

Ruoka|Resepti13.4.2018
Blinit voi uudistaa ottamalla käyttöön vohveliraudan. Kuumalla raudalla syntyy rapeita, ohuita blinejä. Rasvaa ei tarvita yhtä paljon kuin valurautapannulla.

Blinivohvelit

Ruoka|Resepti9.2.2018
Juureen leivottu maalaisleipä on tiiviimpää kuin tavallinen hiivaleipä.

Juureen leivottu maalaisleipä

Ruoka|Resepti26.1.2018
Patonkiin vedetyt viillot edesauttavat kosteuden lisäksi kuoren rapeutumista.

Patonki

Ruoka|Resepti26.1.2018
Pataleivän rapeaa kuorta peittää terveellinen kauralese.

Pataleipä

Ruoka|Resepti26.1.2018
Kookossokeri tuo uudenlaisen maun nopeatekoisiin viipalepikkuleipiin.

Viipalepikkuleivät

Ruoka|Resepti8.12.2017
Pähkinät ja hedelmät maustavat maltaisen joululimpun.

Hedelmäinen joululimppu

Ruoka|Resepti8.12.2017
Omenateeleivän muhkeuden salaisuus piilee kermaviilissä ja omenaraasteessa.

Omenateeleipä

Ruoka|Resepti15.9.2017
Todella mehevän mustikkakakun salaisuus on rahkassa.

Mustikka-rahkakakku

Ruoka|Resepti28.7.2017
Omenat ja vadelmat pitävät kardemummaiset muffinit mehevän maukkaina.

Vadelma-omenamuffinit

Ruoka|Resepti14.7.2017
Päällystä sydämen muotoisiksi paloiksi leikatut vohvelit vaikkapa ilmakuivatulla kinkulla ja rucolalla tai tomaatti-basilika-raejuustoseoksella.

Rapeat vohvelit

Ruoka|Resepti24.3.2017
Broilerilla täytetty tortilla on niin ruokaisa, että sen voimin jaksaa ulkoilla.

Tortillapohjat

Ruoka|Resepti17.2.2017
Kokeile juustofonduen nesteenä vaihteeksi viinin sijaan olutta.

Juustofondue

Ruoka|Resepti27.1.2017
Sisarussämpylät paistuvat muhkean meheviksi koristeenaan makoisat voisilmät.

Voisilmäsämpylät

Ruoka|Resepti13.1.2017
Muikkukukkonen on annosversio isosta kalakukosta.

Muikkukukkoset

Ruoka|Resepti23.10.2015
Luumupain pinta on täytetty herkullisen värisillä luumusuikaleilla.

Luumupai (laktoositon)

Ruoka|Resepti11.9.2015
Tuoreet marjat ovat kesälettujen parhaita lisäkkeitä.

Peruslettutaikina

Ruoka|Resepti31.7.2015
Tuore korianteri tuo lisämakua suolaiseen vohveliin.

Yrttivohvelit

Ruoka|Resepti31.7.2015
Välimeren piiraaseen leivotaan runsaasti tuoreita yrttejä sekä ripaus chilin makua.

Välimeren piiras

Ruoka|Resepti24.7.2015
Aromikkailla, kotimaisilla mansikoilla koristellut kuppikakut nautitaan luonnonhelmassa.

Suvipäivän kuppikakut

Ruoka|Resepti17.6.2015
Raparperi-rahkapiiraan voi leipoa pieniksi annospiirakoiksi.

Raparperi-rahkapiiras

Ruoka|Resepti29.5.2015
Raikkaan makea raparperi-toscakakku juhlistaa vaikka kevätjuhlaviikonloppua.

Raparperi-toscakakku

Ruoka|Resepti29.5.2015
Kerma-rahkaseos on kestävä ja maistuva kakun päällinen, jota voi pursottaa ruusukkeiksi.

Raidallinen täytekakku

Ruoka|Resepti8.5.2015
Munkkien paistoon sopivat parhaiten pata ja paksupohjainen kattila.

Pikkumunkit

Ruoka|Resepti29.4.2015
Uunipannullisesta kuohkeaa ohrarieskaa riittää isommallekin joukolle välipalaa.

Ohrarieska

Ruoka|Resepti17.4.2015
Teekupillinen saa täydellisen parin lämpimästä teeleivästä ja tyrnihillosta.

Juustoteeleivät

Ruoka|Resepti17.4.2015

Luetuimmat

  • Vessapaperi-ilmiö iski klapikauppaan – ”Meinasin selälleni lentää, kun katsoin viikonloppuna tulleita tilauksia”
    12.8.
  • Nuori viljelijä heittäytyi esittelemään, miten maanviljelijöitä yleensä esitetään kuvissa ‒ flanellipaita, Hankkija-lippis ja heinänkorsi täydentävät kokonaisuuden
    12.8.
  • Menestysruuna Steffe jatkoi saman tien matkaansa – Ostaja löytyi tutusta osoitteesta
    12.8.
  • ”Puun energia-arvo voi kohota arvoon arvaamattomaan” -MTK:n Karttusen mukaan laskennallisesti puun energia-arvo olisi 400 euroa kuutiolta
    11.8.
  • Loirinuotion viimeinen klapi on poltettu
    12.8.
  • Sota ajoi venäjän kielen ahtaalle ‒ ”Nyt tuntuu, että matto on vedetty työn alta”
    05:00
  • Näin paljon maksaa suihkussa käynti tai saunan lämmitys, jos sähkön hinta kolminkertaistuu – entä kannattaako ohjelmat katsoa tv:stä vai läppäriltä?
    9.8.
Näytä lisää

Uusimmat uutiset

  • Joka viides sikatila on lopettanut kahdessa vuodessa, tahdin arvioidaan edelleen kiihtyvän
    06:00
  • Junien netti pykii vielä, parannusta lupaillaan ‒ ”tukiasemien rakentaminen radan varteen näille alueille ei ole kannattavaa teleoperaattoreille”
    05:30
  • Sota ajoi venäjän kielen ahtaalle ‒ ”Nyt tuntuu, että matto on vedetty työn alta”
    05:00
  • Suomalaiset avasivat kotiensa ovet ukrainalaisille pakolaisille − dokumentti kuvaa tilannetta Paraisilla
    12.8.
  • Youtube-tähti loisti parrasvaloissa, mutta pinnan alla oli toinen todellisuus – Pop-kantelisti Ida Elina sukeltaa kirjassaan epävarmuuden tunteisiin
    12.8.
  • Nuori viljelijä heittäytyi esittelemään, miten maanviljelijöitä yleensä esitetään kuvissa ‒ flanellipaita, Hankkija-lippis ja heinänkorsi täydentävät kokonaisuuden
    12.8.
  • Hukkumistapauksia selkeästi vähemmän kuin viime vuonna
    12.8.
Näytä lisää
Tilaa uutiskirjeitä
Seuraa
Tilaa
Osoite
  • Simonkatu 6
  • PL 440
  • 00101 Helsinki
  • 020 413 2100
Asiakaspalvelu
  • Asiakaspalvelu
  • Usein kysyttyä
  • Ota yhteyttä
Mediamyynti
  • Mainostajalle
  • Mediatiedot ja hinnat
  • Ota yhteyttä
Toimitus
  • Yhteystiedot
  • Palautelomake
Viestimedia OyBriefly in English
KäyttöehdotTietosuojaEvästeet
© Maaseudun Tulevaisuus