Curry-etikkakurkkusilli
Matjessillifileet maistuvat herkullisilta smetanaisen kastikkeen kanssa, johon on sekoitettu pieneksi hienonnettua sipulia ja etikkakurkkua.Curry-etikkakurkkusilli
6–8 annosta
Ainekset
- 2 (noin 200 g) matjessillifileetä
- Kastike
- 1 prk (120 g) smetanaa
- ½ rkl etikkakurkun lientä
- 1 tl currya
- ripaus suolaa
- 1 etikkakurkku
- ½ punasipulia
- ½ ruukkua ruohosipulia
Valmistusohje
Leikkaa sillifileet suupaloiksi, ja levitä ne laakealle tarjoiluvadille.
Notkista smetana etikkakurkun liemellä. Sekoita joukkoon curry ja suola.
Leikkaa kurkku ja kuorittu sipuli oikein pieniksi kuutioiksi. Silppua ruohosipuli. Sekoita kaikki smetanaan ja tarkista maku. Kaada kastike sillipaloille ja koristele ruohosipulilla.
Tarjoa kalapöydässä keitettyjen perunoiden tai kananmunanpuolikkaiden kanssa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

