Näin vihreistä pavuista syntyy yksinkertainen mutta herkullinen lisuke joulukinkulle
Cohenin amerikkalais-ecuadorilainen tarjoaa joulukinkun kanssa papuja, karamellisoituja porkkanoita ja kypsää kurpitsaa.
Vihreät pavut
- Ainekset
- 1 pss vihreitä papuja, 150 g
- 1 salottisipuli
- 50 g voita (tai niin paljon kuin luulet tarvitsevasi ja tuplaa määrä)
- 50 g mantelirouhetta
Valmistusohje
Silppua sipuli ja kuullota pannulla nokareessa voita. Laita vihreät pavut kiehuvaan veteen 2–3 minuutiksi, valuta siivilässä ja sekoita sen jälkeen sipulisilppu, loppu voi ja mantelirouhe. Tarjoa kinkun lisukkeena.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Ohje: David Cohen
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen
Osaston luetuimmat
- Lidl toi kauppoihin valmiit yhden hengen jouluateriat – testasimme, miltä jouluruoka maistui
- Kolmen presidentin kokki muutti itärajan sukutilalle – ”Lupasin äidille ja presidentti Haloselle, että katson vuoden ajan, onko minusta täällä olijaksi”
- Laivojen jouluruokapöydät testissä – niukin ihastutti hinnallaan ja laadullaan
- Valmista herkullinen itsenäisyyspäivän menu: 4 ruokalajia
- Aarre | Uunissa paahdettu peuranfilee
- Ellen Svinhufvudin kakku
- Tässä ohje ihanaan imellettyyn perunalaatikkoon