Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Näin vihreistä pavuista syntyy yksinkertainen mutta herkullinen lisuke joulukinkulle

Cohenin amerikkalais-ecuadorilainen tarjoaa joulukinkun kanssa papuja, karamellisoituja porkkanoita ja kypsää kurpitsaa.
Vihreät pavut maistuvat mantelirouheen, voin ja sipulin kanssa herkulta.
Vihreät pavut maistuvat mantelirouheen, voin ja sipulin kanssa herkulta. Kuva: Carolina Husu

Vihreät pavut

  • Ainekset
  • 1 pss vihreitä papuja, 150 g
  • 1 salottisipuli
  • 50 g voita (tai niin paljon kuin luulet tarvitsevasi ja tuplaa määrä)
  • 50 g mantelirouhetta

Valmistusohje

Silppua sipuli ja kuullota pannulla nokareessa voita. Laita vihreät pavut kiehuvaan veteen 2–3 minuutiksi, valuta siivilässä ja sekoita sen jälkeen sipulisilppu, loppu voi ja mantelirouhe. Tarjoa kinkun lisukkeena.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Ohje: David Cohen

Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen