Juhlapöydän lanttulaatikko

Kaupan valmista lanttulaatikkoa voi tuunata cheddar-juustolla.
Tässä reseptissä valmis lanttulaatikko on saanut uuden maun ja ilmeen ennen juhlapöytään kantamista.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Juhlapöydän lanttulaatikko

8—10 annosta

Ainekset

  • 1 rasia (700 g) lanttulaatikkoa
  • 1 prk (250 g) koskenlaskija cheddaria tai 2 dl ruokakermaa
  • 2 munaa
  • 1/2 dl siirappia
  • 1/4 tl kanelia

Pinnalle

  • 1/2 dl mantelirouhetta

Valmistusohje

Sekoita valmiin lanttulaatikon joukkoon sulatejuusto tai ruokakerma ja munat. Mausta siirapilla ja kanelilla. Kaada voideltuun uunivuokaan ja ripottele mantelirouhe pinnalle. Kuumenna 175 asteessa noin puoli tuntia.