Juhlapöydän lanttulaatikko
Kaupan valmista lanttulaatikkoa voi tuunata cheddar-juustolla.
Tässä reseptissä valmis lanttulaatikko on saanut uuden maun ja ilmeen ennen juhlapöytään kantamista. Kuva: Jaana KankaanpääJuhlapöydän lanttulaatikko
8—10 annosta
Ainekset
- 1 rasia (700 g) lanttulaatikkoa
- 1 prk (250 g) koskenlaskija cheddaria tai 2 dl ruokakermaa
- 2 munaa
- 1/2 dl siirappia
- 1/4 tl kanelia
Pinnalle
- 1/2 dl mantelirouhetta
Valmistusohje
Sekoita valmiin lanttulaatikon joukkoon sulatejuusto tai ruokakerma ja munat. Mausta siirapilla ja kanelilla. Kaada voideltuun uunivuokaan ja ripottele mantelirouhe pinnalle. Kuumenna 175 asteessa noin puoli tuntia.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat
