Tuplahampurilainen
Klassinen tuplahampurilainen on maukas ateria koko perheen makuun.

Rapeat lohkoperunat ja ketsuppi täydentävät klassisen tuplahampurilaisen ruokaisaksi ateriaksi. Kuva: Jaana Kankaanpää
Tuplahampurilainen
1 annos
Ainekset
- 1 burgerisämpylä
- 2 rapeaa salaatinlehteä
- 2 rkl majoneesia tai hampurilais- tai kermaviilikastiketta
- 1 tomaatti
- 2 jauhelihapihviä
- 2 cheddar-sulatejuustoviipaletta
- ketsuppia
Valmistusohje
Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Viipaloi tomaatti. Kuumenna pihvit pannulla tai mikroaaltouunissa. Nosta kuuman pihvin päälle juustoviipale.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Levitä sämpylän alapuolikkaalle hampurilais- tai kermaviilikastiketta. Laita salaatti päälle ja kerrostele sitten tomaattiviipaleet ja kuumat pihvit juustoviipaleineen.
Pursota ketsuppia sämpylän yläpuolen alapinnalle ja käännä hampurilaisen päälle. Tarjoa lisäksi kuumia lohkoperunoita ja ketsuppia.
Osaston luetuimmat
- Monet poimivat marja-aronian aivan väärään aikaan, marjanviljelijä arvioi – "Sama kuin menisi syömään vihreitä mustikoita"
- Kantarellien säilöntä kannattaa tehdä näin: 2 helppoa ja varmaa tapaa
- Kaksi helppoa tapaa säilöä suppilovahverot: Näin löydät sienet ja kookkaat nistä herkullista ruokaa
- Mummolan omenapiirakka
- Nyt etsitään Suomen parasta ruokamatkailutuotetta – nämä 15 pääsivät finaaliin
- Italialainen kikka vähentää ruoan valmistukseen käytettävää aikaa – hyödynnä vaihtoehto tomaattimurskalle
- Makaronin saatavuus paranee entisestään Suomessa: Raision uusi pastalinja käynnistyi