Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tuplahampurilainen

Klassinen tuplahampurilainen on maukas ateria koko perheen makuun.
Rapeat lohkoperunat ja ketsuppi täydentävät klassisen tuplahampurilaisen ruokaisaksi ateriaksi.
Rapeat lohkoperunat ja ketsuppi täydentävät klassisen tuplahampurilaisen ruokaisaksi ateriaksi. Kuva: Jaana Kankaanpää

Tuplahampurilainen

1 annos

Ainekset

  • 1 burgerisämpylä
  • 2 rapeaa salaatinlehteä
  • 2 rkl majoneesia tai hampurilais- tai kermaviilikastiketta
  • 1 tomaatti
  • 2 jauhelihapihviä
  • 2 cheddar-sulatejuustoviipaletta
  • ketsuppia

Valmistusohje

Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Viipaloi tomaatti. Kuumenna pihvit pannulla tai mikroaaltouunissa. Nosta kuuman pihvin päälle juustoviipale.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Levitä sämpylän alapuolikkaalle hampurilais- tai kermaviilikastiketta. Laita salaatti päälle ja kerrostele sitten tomaattiviipaleet ja kuumat pihvit juustoviipaleineen.

Pursota ketsuppia sämpylän yläpuolen alapinnalle ja käännä hampurilaisen päälle. Tarjoa lisäksi kuumia lohkoperunoita ja ketsuppia.