IL: Turun Sinappi lopetti tulisen sinappimaun tuotannon
Syynä valmistuksen lopettamiseen on tuotteen vähäinen kysyntä.
Vihreäkorkkisen miedon ja punakorkkisen väkevän sinapin valmistus jatkuu entisellään. Kuva: Jaana KankaanpääTurun Sinappi on lopettanut tulisen sinappimaun valmistuksen. Vielä jonkin aikaa kaupoista saattaa kuitenkin löytyä viimeisiä tulisen sinappimaun tuubeja.
"Myymälässä saattaa olla vielä joitain tuotteita hyllyissä, mutta kun ne on myyty, tulista sinappia ei ole enää saatavilla Suomessa”, Unileverin kansainvälinen viestintä kertoo Iltalehdelle.
Syynä tulisen sinapin valmistuksen lopettamiseen on tuotteen vähäinen kysyntä. Miedon ja väkevän (kuvassa) sinapin valmistus jatkuu entisellään.
Turun Sinapin valmistui siirtyi ensin vuonna 2003 Ruotsiin ja vuonna 2008. Tästä nousi Suomessa kohu, minkä vuoksi Unilever ilmoitti vuonna 2014 Turun Sinapin valmistuksen siirtyvän takaisin Suomeen. Nykyään sinapit valmistetaan Pyhännällä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat




