Sieni-juustokeitto
Lempeän juustoinen suppilovahverokeitto aloittaa lounaan tai sopii vaikka ateriaksi. Suppilovahveroiden lisäksi fenkoli, sipulit ja porkkana tuovat herkullisuutta juustoiseen keittoon.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Sieni-juustokeitto
noin 6 annosta
Ainekset
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- 1 porkkana
- ½ fenkolia
- 1 rkl voita
- 1 l suppilovahveroita (2 ½ dl käsiteltyjä)
- 13 dl vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 tl timjamia
- 1 prk (250 g) Koskenlaskija ruoka-cheddar
Valmistusohje
Kuori ja suikaloi sipulit. Kuori porkkana ja leikkaa tikuiksi. Suikaloi fenkoli. Kuullota kattilassa voissa ensin sipulit ja lisää mukaan kasvikset. Lisää esikäsitellyt sienet, vesi, liemikuutiot ja mausteet. Anna kiehua noin 15 minuuttia.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Lisää mukaan notkea juusto ja anna sen liueta liemeen. Tarkista maku ja tarjoa alkukeittona hyvän leivän kera.
Osaston luetuimmat
- Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa24.6. Tilaajalle
- Makkarakupit3.6.2016
- Sarin kotikahvilassa kelpaa pysähtyä piirakalla ‒ pohdintaa aiheutti, voiko I love Kuhmoinen -läpyskän syödä25.6.
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Muurinpohjaletut18.6.2019
- Raparperimehu15.5.2019
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.