Sieni-juustokeitto

Lempeän juustoinen suppilovahverokeitto aloittaa lounaan tai sopii vaikka ateriaksi. Suppilovahveroiden lisäksi fenkoli, sipulit ja porkkana tuovat herkullisuutta juustoiseen keittoon.
Suppiskeitto saa täyteläisyyttä sulatejuustosta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Sieni-juustokeitto

noin 6 annosta

Ainekset

  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 porkkana
  • ½ fenkolia
  • 1 rkl voita
  • 1 l suppilovahveroita (2 ½ dl käsiteltyjä)
  • 13 dl vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 1 tl timjamia
  • 1 prk (250 g) Koskenlaskija ruoka-cheddar

Valmistusohje

Kuori ja suikaloi sipulit. Kuori porkkana ja leikkaa tikuiksi. Suikaloi fenkoli. Kuullota kattilassa voissa ensin sipulit ja lisää mukaan kasvikset. Lisää esikäsitellyt sienet, vesi, liemikuutiot ja mausteet. Anna kiehua noin 15 minuuttia.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Lisää mukaan notkea juusto ja anna sen liueta liemeen. Tarkista maku ja tarjoa alkukeittona hyvän leivän kera.