Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Broileriwokki

Broileriwokkia on helppo muunnella vaihtamalla broileri muuhun vähärasvaiseen lihaan, tofuun tai kalaan. Lopputulos on ruokaisa ja kevyesti tulinen wokki.
Broileriwokkia on helppo muunnella vaihtamalla broileri muuhun vähärasvaiseen lihaan, tofuun tai kalaan.
Broileriwokkia on helppo muunnella vaihtamalla broileri muuhun vähärasvaiseen lihaan, tofuun tai kalaan. 

Broileriwokki

6 annosta

Ainekset

  • 400 g maustamatonta broilerin rintafileetä
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl öljyä
  • 2 tl currya
  • 1 paprika
  • 200 g parsakaalia
  • pala inkivääriä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 pkt (250 g) täysjyväwokkinuudelia
  • noin 500 g kiinankaalia
  • 1/2 dl makeaa chilikastiketta

Valmistusohje

Leikkaa rintafilee ja paprika ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi kuorittu inkiväärinpala ja irrota parsakaalista pienet nuput. Suikaloi kiinankaali.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kuumenna curry isolla pannulla voi-öljyseoksessa. Lisää suikaloitu broileri ja kypsennä. Lisää kasvikset ja pyörittele hetki kuumalla pannulla.

Kiehauta nuudelit pehmeiksi vedessä ja valuta vesi pois. Kaada kypsät nuudelit pannulle ja lisää kiinankaalisuikaleet. Sekoita koko ajan, kunnes kiinankaali hiukan pehmenee. Mausta chilikastikkeella.