Broileriwokki
Broileriwokkia on helppo muunnella vaihtamalla broileri muuhun vähärasvaiseen lihaan, tofuun tai kalaan. Lopputulos on ruokaisa ja kevyesti tulinen wokki.

Broileriwokkia on helppo muunnella vaihtamalla broileri muuhun vähärasvaiseen lihaan, tofuun tai kalaan.
Broileriwokki
6 annosta
Ainekset
- 400 g maustamatonta broilerin rintafileetä
- 1 rkl voita
- 1 rkl öljyä
- 2 tl currya
- 1 paprika
- 200 g parsakaalia
- pala inkivääriä
- 1/2 tl suolaa
- 1 pkt (250 g) täysjyväwokkinuudelia
- noin 500 g kiinankaalia
- 1/2 dl makeaa chilikastiketta
Valmistusohje
Leikkaa rintafilee ja paprika ohuiksi viipaleiksi. Kuutioi kuorittu inkiväärinpala ja irrota parsakaalista pienet nuput. Suikaloi kiinankaali.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuumenna curry isolla pannulla voi-öljyseoksessa. Lisää suikaloitu broileri ja kypsennä. Lisää kasvikset ja pyörittele hetki kuumalla pannulla.
Kiehauta nuudelit pehmeiksi vedessä ja valuta vesi pois. Kaada kypsät nuudelit pannulle ja lisää kiinankaalisuikaleet. Sekoita koko ajan, kunnes kiinankaali hiukan pehmenee. Mausta chilikastikkeella.
Osaston luetuimmat
- Säilytätkö kahvia oikein? Näin saat sen maistumaan paremmalta
- Suomessa viljelty humala päätyi uuteen olueen – valmistajalta kunnianosoitus pientuottajille
- Tunnistatko itsessäsi axgaanin piirteitä? Jos sinulle maistuu perinteinen pannukakku, saatat olla yksi heistä
- Nosta kaurapuuro uudelle tasolle: uuniomenapuuro valmistuu helposti kotona
- Saarioinen siirtyi hiilipäästöttömään sähköön – jättimäiset vaikutukset päästöihin
- Soodavesi vai vissy? Kuplivilla vesillä on eroja, ja pikku lisäyksellä niistä saa vaikka limonadia
- Aarre | Vitamiinipommi tyrnistä syntyy upea kiisseli ‒ mascarponevaahto kruunaa kokonaisuuden