Kesän paras hernelisuke kalaruoille – kokeile heti
Tuoreella mintulla maustettu, helppotekoinen hernelisuke sopii erityisen hyvin kalaruokien seuraan.Helppo hernelisuke
3–4 annosta
- Ainekset
- 1 pieni punasipuli
- Kastike
- 3 rkl ruokaöljyä
- 1½ rkl punaviinietikkaa
- 1 tl kokojyväsinappia
- ½ tl suolaa
- ¼ tl mustapippuria
- Lisäksi
- ½ ruukkua rucolaa
- 1 dl mintunlehtiä
- 200 g herneitä
Valmistusohje
Kuori ja silppua sipuli. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Kääntele sipulit kastikkeeseen maustumaan.
Revi rucola ja mintunlehdet laakeaan kulhoon, kumoa herneet päälle. Kumoa sipulit kastikkeineen herneseokseen ja kääntele sekaisin.
Viimeistele tuoreilla mintunlehdillä. Tarjoa kalaruokien lisukkeena.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

