Vastustamaton tofutartar: Kesän vegaaninen hittiresepti on tässä!
Tofutartar ja uudet perunat ovat vegaanista ruokavaliota noudattavan kesäherkku.
Savunmakuisesta tofusta, alkukesän sipulista ja tuoreista yrteistä sekoitetaan maistuva lisuke vaikkapa perunoille. Kuva: Jaana KankaanpääTofutartar
10 annosta
- Ainekset
- 1 pkt (300 g) kylmäsavutofua
- 1 prk (200 g) kaurakeviä
- 1 kevätsipuli ja pari vartta
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 tl sitruunan kuorta
- 1/2 dl yrttisilppua (tilliä ja ruohosipulia)
- 1 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna tofu haarukalla. Leikkaa sipuli ja pari vartta pienen pieniksi paloiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna makujen tekeytyä kylmässä tunnin verran. Tarjoa keitettyjen perunoiden lisukkeena.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat








