Kesän makein grillitrendi on tässä – omena-korvapuustivartaat ovat helppo valmistaa ja vievät kielen mennessään
Omenalohkot saavat varrasseurakseen köyhien ritareiden tapaan kostutettuja minikorvapuusteja.
Hedelmät kuuluvat trendikkäisiin grillikekkereihin. Monet hedelmät ja marjat sopivat grillattaviksi jälkiruokavartaiksi. Kuva: Sanne KatainenOmena-korvapuustivartaat
4 varrasta
- Ainekset
- 4 minikorvapuustia (Pågenin Gifflar) tai muuta pullaa
- ½ prk (1¼ dl) vaniljakastiketta
- 1 kananmuna
- 1 omena
- 1 tl vaniljasokeria
- Lisäksi
- ½ prk (1¼ dl) vaniljakastiketta vaahdotettuna
- ripaus kanelia
Valmistusohje
Leikkaa minikorvapuustit pituussuunnassa puoliksi.
Sekoita lautasella vaniljakastike ja muna. Kääntele pullat seoksessa ja jätä hetkeksi vetäytymään.
Huuhtele omena ja leikkaa siitä lohkoja. Ripottele lohkoille vaniljasokeria.
Pujota ainekset vartaisiin ja grillaa hetki molemmin puolin.
Tarjoa lisänä kanelilla maustettua vaniljavaahtoa.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat







