Korianterijuusto
Yrttinen tuorejuusto valuu yön yli vaikka muovisessa hedelmärasiassa. Tarjoa korianterijuusto erilaisten keksien, patongin tai leipien levitteenä.Korianterijuusto
8–10 annosta
Ainekset
- 1 prk (200 g) kermaviiliä
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 1 ruukku korianteria
- 1 tl sokeria
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
Hienonna korianterin lehdet veitsellä. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja laita valumaan suodatinpaperilla vuorattuun kahvinsuodattimeen yön yli.
Kirsikoiden korissa saat kauniin mallisen juuston. Vuoraa kori kahdella avatulla kahvinsuodatinpaperilla. Tarjoa seuraavana päivänä erilaisten keksien, patongin tai leipien levitteenä.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

