Basilika-valkosipulivoiporkkanat
Ranskalaisten perunoiden sijaan voi vaihteeksi valmistaa hampurilaisen kumppaniksi porkkanoita. Ne onnistuvat grillin parilalla.Basilika-valkosipulivoiporkkanat
Ainekset
- kesäporkkanoita / sesongin jälkeen voi käyttää myös suikaloitua porkkanaa tai palsternakkaa
- voita
- valkosipulia
- basilikaa
- suolaa
Valmistusohje
Sekoita voi, silputtu basilika ja valkosipuli. Lusikoi seosta grillin parilalle ja aseta porkkanat päälle. Paista porkkanoita voiseoksessa käännellen sopivan kypsiksi. Ne ovat parhaimmillaan hieman sisältä rouskahtavina. Lopun maustevoiseoksen voi sulatella porkkanoiden päälle kypsennyksen jälkeen tarjoiluastiassa tai lautasella.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

