Kurkku-oliivikeitto

Kylmä kurkku-oliivikeitto on raikas alkuruoka kesäiselle aterialle. Kurkku, tuorejuusto, salaattijuusto, piimä ja oliivit antavat keitolle makua ja mehevyyttä.
Kylmä kurkku-oliivikeitto on raikas kesäaterian alkuruoka.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kurkku-oliivikeitto

6–8 annosta

Ainekset

  • 1 (noin 500 g) kurkku
  • 6 dl (paksua) piimää
  • 1 rasia (100 g) mustavalkosipulituorejuustoa
  • 1 pala (100 g) Välimeren salaattijuustoa
  • 1 dl vihreitä, kivettömiä oliiveja
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1/2 dl tillisilppua
  • 1/4 tl valkopippuria

Koristeluun

  • kurkkuviipaleita

Valmistusohje

Kuori kurkku. Laita ainekset monitoimikoneeseen ja soseuta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Anna maustua kylmässä 1–2 tuntia ennen tarjoilua. Koristele annokset kurkkuviipaleilla. Tarjoa kylmänä alkupalana.