Kuningatarsohjo
Jäisistä mustikoista ja vadelmista valmistuu kookoksen makuinen pikajälkiruoka. Koristele kuningatarsohjo kookoslastuilla ja tarjoile kylmänä.

Viime kesän mustikoista ja vadelmista valmistuu kookoksen makuinen jälkiruoka. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuningatarsohjo
3–4 annosta
Ainekset
- 5 dl (noin 200 g) pakastemarjoja (vadelmia ja mustikoita)
- 1/2 dl sokeria
- 2 rkl limettimehua
- 2 dl kookosmaitoa
Koristeeksi
- isoja kookoslastuja
Valmistusohje
Hienonna monitoimikoneessa jäiset sokeroidut marjat. Lisää kookosmaito ja limettimehu. Pyöräytä sekaisin. Jaa annoskulhoihin ja koristele kookoslastuilla. Tarjoa heti.
Osaston luetuimmat
- Näihin lohkoperunoihin ihastuvat kaikki ‒ salainen ainesosa yllättää17.3.
- Söin täällä: Nummelan Ismetissä pihvi ja lohi olivat perusmaistuvia, joskin melko yllätyksettömiä19.3.
- Hyödynnä pakasteperunat ‒ neljä helppoa arkireseptiä19.3.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.2022
- Rahkapiirakat16.2.2022
- IT-alan uratykki Liisa Lindroth ei arvannut, mihin elämä vie ‒ nyt hän pyörittää huippukokkien arvostamaa puutarhaa19.3. Tilaajalle