Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Kuningatarsohjo

Jäisistä mustikoista ja vadelmista valmistuu kookoksen makuinen pikajälkiruoka. Koristele kuningatarsohjo kookoslastuilla ja tarjoile kylmänä.
Viime kesän mustikoista ja vadelmista valmistuu kookoksen makuinen jälkiruoka.
Viime kesän mustikoista ja vadelmista valmistuu kookoksen makuinen jälkiruoka. Kuva: Jaana Kankaanpää
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Kuningatarsohjo

3–4 annosta

Ainekset

  • 5 dl (noin 200 g) pakastemarjoja (vadelmia ja mustikoita)
  • 1/2 dl sokeria
  • 2 rkl limettimehua
  • 2 dl kookosmaitoa

Koristeeksi

  • isoja kookoslastuja

Valmistusohje

Hienonna monitoimikoneessa jäiset sokeroidut marjat. Lisää kookosmaito ja limettimehu. Pyöräytä sekaisin. Jaa annoskulhoihin ja koristele kookoslastuilla. Tarjoa heti.