Ihana levite valmistuu helposti: Ruukkujuusto odottaa jääkaapissa valmiina tuoretta leipää
Sämpylöiden päälle sipaistaan kotitekoista ruukkujuustoa. Siihen voi raastaa jääkaappiin jääneet juustokannikat.Ruukkujuusto
Ainekset
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 200 g kypsytettyä juustoa
- 100 g voi-kasviöljyseosta
- 1–2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 1 dl persiljasilppua
- ¼ tl suolaa
Valmistusohje
- Raasta palajuustoa tai käytä valmista raastetta. Sekoita ainekset keskenään ja anna maustua pari tuntia.
- Tarjoa sämpylöiden kanssa.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

