Tomaattinen raparperikastike
Tomaattinen pastakastike saa uutta twistiä kirpeästä raparperista. Inkivääri täydentää raparperin makua. Tomaattinen raparperikastike sopii loistavasti tarjottavaksi vaikkapa pastan kanssa.Tomaattinen raparperikastike
4 annosta
Ainekset
- 1 punasipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 5 dl raparperiviipaleita
- 1 rkl inkivääriraastetta
- 2 dl vettä
- 1 etikkapunajuuri
- 1/2 tl mustapippuria
- 1/2 tl suolaa
- 1 prk (500 g) tomaattimurskaa
- (2 rkl makeaa chilikastiketta)
Valmistusohje
Leikkaa kuoritut sipulit kuutioiksi. Kuori raparperi ja viipaloi. Raasta punajuuri. Laita kaikki ainekset teräskattilaan ja keitä, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Mausta halutessasi chilikastikkeella. Tarjoa pastan kastikkeena.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat

