Friteeratut keittobanaanit vievät kielen jäätelö kyytipoikana
Keittobanaaneista syntyy mainio jälkiruoka tällä ohjeella. Lisäksi tarvitset jäätelöä.Rapeaksi paistetut keittobanaanit ja mango-melonijäätelö
- 6–8 hengelle
- Ainekset
- 150–200 g keittobanaaneja
- ripaus suolaa
- 1/2 tl leivinjauhetta
- 100 g vehnäjauhoja
- 1 tl maissijauhoa
- 1/2 l öljyä
Valmistusohje
Survo keittobanaanit soseeksi ja sekoita joukkoon suola, leivinjauhe ja jauhot.
Kuumenna öljy padassa ja friteeraa taikinaa pieninä nokareina kuumassa öljyssä, kunnes nokareet alkavat ruskistua. Muista kääntää välillä, että molemmat puolet kypsyvät.
Tarjoa lämpiminä jäätelön kera.
Anna öljyn jäähtyä – voit käyttää sen uudelleen.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat



