Savumuikut saivat päälleen maukkaan marinadin – tarjoile tuoreen ruisleivän kanssa
Savumuikut saavat uutta makua raikkaasta appelsiinimarinadista.Marinoidut savumuikut
5 annosta
- Ainekset
- 1 prk (210/150 g) savumuikkuja (säilyke)
- Marinadi
- ½ dl öljyä
- ½ dl appelsiinitäysmehua
- 1½ rkl valkoviinietikkaa
- ½ punasipulia
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus suolaa
- 2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
Valmistusohje
Valuta savumuikut liemestä ja asettele ne tarjoiluvadille.
Yhdistä öljy, mehu ja viinietikka. Kuori ja silppua sipulit. Sekoita ne marinadiin suolan ja persiljasilpun kanssa. Valuta seos muikkujen päälle.
Peitä astia kelmulla ja anna makujen vetäytyä viileässä vähintään pari tuntia. Tarjoa kalapöydän osana keitettyjen perunoiden ja ruisleivän kera.
Joko sinulle tulee MT:n ruokauutiskirje? Saat kerran viikossa neljä uutta reseptiä ja viikon ruokauutiset ilmaiseksi sähköpostiisi tilaamalla ruokauutiskirjeen. Seuraa meitä myös Facebookissa.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat


