Raparperi-mansikkahillo

Keitä muutama tölkillinen hilloa talveksi. Loppusadon pienen pienet mansikat ovat kauniita hillopurkissa. Marjoja yhdistelemällä saa erilaisia makuja.
Loppusadon pienen pienet mansikat ovat kauniita hillopurkissa.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Raparperi-mansikkahillo

Ainekset

  • 2 l raparperinpaloja
  • 3 dl mansikoita viipaloituna
  • sentin pätkä inkivääriä
  • 500 g hillosokeria
  • noin 1 dl vettä

Valmistusohje

Leikkaa inkivääri pieniksi kuutioiksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Pane raparperit, mansikkaviipaleet ja vesi kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää hillosokeri. Keitä ilman kantta noin 20 minuuttia, kunnes raparperi on pehmeää.

Purkita tai tarjoa heti lämpimänä esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.