Alkoholittomia baareja avataan maailmalla – yökerhojätti epäilee, riittäisikö Suomessa asiakkaita
Kasvisvaihtoehdot ovat hiljalleen yleistyneet ravintoloiden ruokalistoilla. Samaan tyyliin alkoholittomat tisleet tehdään maistumaan alkoholille, sanoo yökerhojätti NoHo Partnersin Eemeli Nurminen.

Osaston luetuimmat
- Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja06:00
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin06:00
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019