Kulhosalaatti
Korianterilla ja chilillä ryyditetty kastike maustaa salaattiainekset pirteästi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kulhosalaatti
4 annosta
Ainekset
- 1 1/2 dl ruis-riisisekoitusta
- 6 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 valkosipulin kynsi
- 200 g katkarapuja
- 1/2 limetin mehu
- 2 dl herneenpalkoja
- 1 ruukku jääsalaattia
- herneenversoja
- 1/2 ruukkua tuoretta korianteria
Kastike
- pieni pala (1/2 tl) punaista chiliä
- 1/2 ruukkua korianteria
- 1 dl soijakastiketta
- 1 rkl kalakastiketta
- 1/2 limetin mehu
Valmistusohje
Kypsennä ruis-riisisekoitus suolalla ja valkosipulilla maustetussa vedessä. Anna jäähtyä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Mausta katkaravut limetin mehulla. Kiehauta herneenpalot nopeasti, jätä napakoiksi rakenteeltaan. Kokoa ainekset tarjolle syville lautasille tai annoskulhoihin.
Pilko veitsellä kastikkeen korianteri ja chili hyvin hienoksi silpuksi. Chiliä voi lisätä tai vähentää sen mukaan, miten vahvaa se on. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Valuta valmista kastiketta annosten päälle.
Osaston luetuimmat
- Saksalainen makkarapannu on herkullinen yhdistelmä currya, braatwurstia ja papuja12.8.
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Yksinkertaista, mutta niin maukasta! Keitetyt herneenpalot eli apposet kastetaan herkulliseen yrttivoihin12.8.
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Jäikö kekkereistä rapuja yli? Pyöräytä ylijäämästä herkullinen rapuleipä!5.8.