Marjakiisseli

Marjakiisseli maistuu kaikille vauvasta vaariin. Vadelmat ja mustikat säilyttävät makunsa ja rakenteensa, kun ne lisätään jäisinä valmiiseen kiisselipohjaan.
Vadelmat ja mustikat säilyttävät makunsa ja rakenteensa, kun ne lisätään jäisinä valmiiseen kiisselipohjaan.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Marjakiisseli

4–5 annosta

Ainekset

  • 5 dl sokeroitua, laimennettua marjamehua
  • ½ dl perunajauhoja
  • ½–1 dl sokeria
  • 4 dl (200 g) pakastemarjoja, vadelmia ja mustikoita

Jugurtti-kermavaahto

  • ½ dl kuohukermaa
  • 1 dl maustamatonta jugurttia
  • ½ tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sokeria
  • (raejuustoa)

Valmistusohje

Soseuta osa marjoista, jätä muutama kokonainen koristeeksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mittaa kattilaan mehu, perunajauhot ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Nosta kattila levyltä. Lisää marjasose. Kaada annosmaljoihin ja anna jäähtyä. Koristele kiisseli marjoilla.

Vaahdota kerma ja lisää joukkoon jugurtti ja sokerit. Halutessasi voit lisätä vielä raejuustoa joukkoon.