Näin syntyy pääsiäisateria koko perheen voimin: Alkuun parsakeittoa, pääruuaksi nyhtölammasta ja pannulla valmistuvia rieskoja
Liha uuniin kypsymään ja lapset mukaan touhuiluun, on Airikkalan tilan resepti kokkailuun.

Osaston luetuimmat
- Kasvisruokayhtiö kehitti ihmislihan makuisen burgerin ja sai palkinnon Cannesissa5.7.
- Kysely: Ruuan riittävyys huolettaa puolta suomalaisista ‒ saatavuus pysyy hyvänä, vakuuttaa Huoltovarmuuskeskus13:00
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Länsi oli ennen kovan ja itä pehmeän leivän aluetta – paikallisia leipiä pääsee maistelemaan kesän matkoilla5.7.
- Ruskistettu voi kruunaa myös perunasalaatin − katso tästä helppo ohje ruskistamiseen1.7.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- 19,5 miljoonaa euroa maksamattomia veroja viidessä vuodessa ‒ Verohallinto tehostaa ravintoloiden valvontaa15:00