Paras jouluherkku peurariimi syntyi kokeilujen tuloksena – viimeinen silaus tuli aineksia vaihtamalla
Varsinais-Suomen jouluruokakisassa kärkipaikasta kilpaili myös Birkkalan tilan luomuspeltistä keitetty joulupuuro.

Osaston luetuimmat
- Savonlinnalaispanimo juhlistaa Nato-jäsenyyttä uudella oluella – tölkki säihkyy kultaisena
- Notkuuko pakastimesi puolukoita? Tämä rukiinen puolukkapuuro sopii välipalaksi tai kevyeksi jälkiruuaksi
- Valmista herkullinen pääsiäismenu ‒ 4 ihanaa reseptiä
- Maanviljelijä-tutkija sekä yliopistonlehtori palkittiin Vuoden ruokakasvattajina
- Riitan Herkun kanapizza-erässä listerialöydös, tuotteet vedetään takaisin
- Suomen paras ravintola -kilpailun voittaja ei yllättänyt ‒ kärkikolmikossa yksi ravintola pääkaupungin ulkopuolelta
- Mummon lihapullat