Lievitystä Lapin-kuumeeseen: tee oikeaoppinen poronkäristys
Käristyksen raaka-aineet ovat yksinkertaiset: vain poronlihaa, rasvaa, vettä ja suolaa.

Osaston luetuimmat
- Savonlinnalaispanimo juhlistaa Nato-jäsenyyttä uudella oluella – tölkki säihkyy kultaisena
- Maanviljelijä-tutkija sekä yliopistonlehtori palkittiin Vuoden ruokakasvattajina
- Notkuuko pakastimesi puolukoita? Tämä rukiinen puolukkapuuro sopii välipalaksi tai kevyeksi jälkiruuaksi
- Riitan Herkun kanapizza-erässä listerialöydös, tuotteet vedetään takaisin
- Ruuan hinta kiri ylöspäin maaliskuussa, vaikka Suomen EU-harmonisoitu inflaatio hidastui
- Syötkö sinäkin leipää kuin keskiverto suomalainen? Näin paljon leipää kuluu päivässä
- Sämpyläkranssi on täydellistä sormiruokaa ‒ dippaa sulaan juustoon