Maljapasha
Perinteiseen pashaan kuluu runsaasti voita, munia ja aikaa. Kokeile tätä nopeammin valmistuvaa ja kevyempää versiota.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Maljapasha
6 annosta
Ainekset
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 1 dl lemon curdia tai aprikoosimarmeladia
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 tl (luomu)sitruunan raastettua kuorta
- 2–3 rkl sitruunamehua
- 1 dl suklaarusinoita
- 1 prk (2 dl) kuohukermaa
- Päälle
- ½ dl mantelilastuja
- paahdettuna
- pääsiäismakeisia
- mintunoksia
Valmistusohje
Kumoa rahka kulhoon. Sekoita mukaan marmeladi, vaniljasokeri, sitruunan raastettu kuori ja mehu sekä suklaarusinat.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Vaahdota kerma ja nostele mukaan.
Paahda mantelilastut kuivalla pannulla ja anna jäähtyä.
Annostele jälkiruoka maljoihin, koristele mantelilastuilla, haluamillasi pääsiäismakeisilla ja mintun-oksilla.
Osaston luetuimmat
- Härkäpaputuotteessa listeriaa ‒ Raisio ilmoitti tuotteen takaisinvedosta13:10
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Kantarellipiiras hurmaa kaikki sienien ystävät – kylmäsavuporo tuo makuun potkua5.8.
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019