Maljapasha

Perinteiseen pashaan kuluu runsaasti voita, munia ja aikaa. Kokeile tätä nopeammin valmistuvaa ja kevyempää versiota.
Perinteiseen pashaan kuluu runsaasti voita, munia ja aikaa. Kokeile tätä nopeammin valmistuvaa ja kevyempää versiota.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Maljapasha

6 annosta

Ainekset

  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 1 dl lemon curdia tai aprikoosimarmeladia
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 2 tl (luomu)sitruunan raastettua kuorta
  • 2–3 rkl sitruunamehua
  • 1 dl suklaarusinoita
  • 1 prk (2 dl) kuohukermaa
  • Päälle
  • ½ dl mantelilastuja
  • paahdettuna
  • pääsiäismakeisia
  • mintunoksia

Valmistusohje

Kumoa rahka kulhoon. Sekoita mukaan marmeladi, vaniljasokeri, sitruunan raastettu kuori ja mehu sekä suklaarusinat.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Vaahdota kerma ja nostele mukaan.

Paahda mantelilastut kuivalla pannulla ja anna jäähtyä.

Annostele jälkiruoka maljoihin, koristele mantelilastuilla, haluamillasi pääsiäismakeisilla ja mintun-oksilla.