Mummonkurkut teet helposti hölskyttämällä ja ovat melkein heti valmiit
Mummonkurkut on kaikille tuttu kesäklassikko, jotka maistuvat mainioilta monenlaisten ruokien lisukkeena.

Mummon perinne elää kurkuissa, jotka sopivat niin hodareihin, hampurilaisiin kuin grilliruokienkin kanssa. Kuva: Sanne Katainen
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
- Mummonkurkut
- 6 annosta
- Ainekset
- 3 avomaankurkkua
- ½ dl väkiviinaetikkaa
- ½ dl vettä
- ½ dl sokeria
- ripaus suolaa
- ½ dl tilliä hienonnettuna
Valmistusohje
Pese kurkut ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet kannelliseen purkkiin. Lisää muut aineet ja sulje kansi. Hölskytä purkkia reippaasti ja nosta jääkaappiin tekeytymään vähintään puoleksi tunniksi tai yön yli.
Mummonkurkut maistuvat hod dogien, hampurilaisten ja erilaisten grilliruokien kanssa.
Osaston luetuimmat
- Elintarviketeollisuudelta askelmerkit taisteluun luontokatoa vastaan – Nämä tuontiraaka-aineet aiheuttavat eniten metsäkatoa
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta
- Kolme helppoa herkkua valmistujaisiin – nämä piirakat valmistuvat nopeasti
- Suomalaista tofuvalmistajaa syytettiin ”murhaajaksi”, kun Amazonin sademetsissä roihusi – nykyään yritys tuo vain luomusoijaa Itävallasta
- Kuusenkerkkäsiirappi
- Tortillataskut ovat täydellinen eväs – ota helppo resepti talteen
- Mummon lihapullat