Suomalainen menestysresepti -ohjelma nappasi arvostetun palkinnon – näyttää miten valtava työmäärä vaaditaan tuotekehitykseen
Ruokatoimittajat ry myönsi vuoden 2024 Ideasipuli-palkinnon Suomalainen menestysresepti -televisio-ohjelmalle.
Ruokatoimittajien Hanne Penttinen (vas.) ja Kati Pohja (oik.) luovuttivat Ideasipuli-palkinnon SOK:n myyntijohtaja Antti Oksalle Gastro-messuilla. Kuva: Mikko MäntyniemiSuomalainen menestysresepti -ohjelma palkittiin perjantaina 15.3. Gastro Helsinki -messuilla ruokatoimittajien Ideasipuli-palkinnolla. Ohjelma on avannut jo viiden vuoden ajan suomalaisille elintarvikkeiden kehittämisprosessia.
Katsojat pääsevät seuraamaan suoraan, kuinka valtava työmäärä uuden elintarvikkeen kehitykseen vaaditaan.
”Olen itse seurannut Suomalainen menestysresepti -ohjelman jokaisen kauden silmä tarkkana. On todella kiehtovaa päästä seuraamaan tuotekehitystä kulissien taakse. Ohjelmassa nähdään myös se, että kaikki ei aina etene suoraviivaisesti kohti maalia – toisinaan menestys vaatii paljon yritystä", Ruokatoimittajat ry:n puheenjohtaja Kati Pohja sanoi luovuttaessaan palkintoa.
Suomalainen menestysresepti -ohjelmaformaatti tekee Ruokatoimittajat ry:n mukaan televisionkatsojille näkyväksi osan tärkeää työtä, jonka seurauksena kuluttajilla on mahdollisuus valita ostoskoriinsa erilaisia ruokatuotteita.
Kilpailun suuntaaminen pienille ja keskisuurille elintarvikealan yrityksille avaa heille mahdollisuuden lunastaa uudella tuotteella paikkansa kaupan kilpailluilla hyllymetreillä. Kilpailuun osallistumisen edellytyksenä on tällä hetkellä korkeintaan 80 miljoonan euron liikevaihto.
Ideasipuli-palkinnon saa henkilö tai yhteisö, joka antaa ruoteen ja idearikkaan panoksen ruokakulttuurin hyväksi.
Artikkelin aiheet- Osaston luetuimmat






