Valkosuklaa-jogurttivaahto ja marjoja
Mausta vaahto mieleiselläsi mausteella ja tarjoa kauden marjojen kanssa.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
(4 annosta)
100 g valkoista leivontasuklaata
2 dl kuohukermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
mausteeksi ripaus kardemummaa, vaniljaa tai sitruunankuorta
Päälle:
2–3 dl ahomansikoita, mustikoita ja/tai muita kauden marjoja
Paloittele suklaa. Kuumenna kerma kattilassa höyryäväksi muttei kiehuvaksi. Ota kattila levyltä ja lisää kuuman kerman joukkoon paloiteltu suklaa. Anna sulaa pari minuuttia ja sekoita tasaiseksi. Lisää jogurtti ja mieleistäsi maustetta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Vatkaa seos sitten pehmeäksi vaahdoksi.
Lusikoi vaahto annosmaljoihin ja tarjoa se tuoreiden marjojen kanssa.
Osaston luetuimmat
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Mustaviinimarjahyytelö7.8.2015
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Aarre | Paistettua kyyhkynrintaa ja katajanmarjakastiketta13.8.2019
- Pizzakierteet syntyvät helposti valmiista pizzatarvikepakkauksesta10.6.
- Mummolan mustikkapiirakka19.7.2019
- Härkäpaputuotteessa listeriaa ‒ Raisio ilmoitti tuotteen takaisinvedosta10.8.