Valkosuklaa-jogurttivaahto ja marjoja
Mausta vaahto mieleiselläsi mausteella ja tarjoa kauden marjojen kanssa.
(4 annosta)
100 g valkoista leivontasuklaata
2 dl kuohukermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
mausteeksi ripaus kardemummaa, vaniljaa tai sitruunankuorta
Päälle:
2–3 dl ahomansikoita, mustikoita ja/tai muita kauden marjoja
Paloittele suklaa. Kuumenna kerma kattilassa höyryäväksi muttei kiehuvaksi. Ota kattila levyltä ja lisää kuuman kerman joukkoon paloiteltu suklaa. Anna sulaa pari minuuttia ja sekoita tasaiseksi. Lisää jogurtti ja mieleistäsi maustetta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Vatkaa seos sitten pehmeäksi vaahdoksi.
Lusikoi vaahto annosmaljoihin ja tarjoa se tuoreiden marjojen kanssa.
Osaston luetuimmat
- Kantarellien säilöntä kannattaa tehdä näin: 2 helppoa ja varmaa tapaa
- Monet poimivat marja-aronian aivan väärään aikaan, marjanviljelijä arvioi – "Sama kuin menisi syömään vihreitä mustikoita"
- Aarre | Mustatorvisienikeitto
- Säilö puolukat näin – superhelppo ja perinteinen tapa toimii varmasti
- Italialainen kikka vähentää ruoan valmistukseen käytettävää aikaa – hyödynnä vaihtoehto tomaattimurskalle
- Makaronin saatavuus paranee entisestään Suomessa: Raision uusi pastalinja käynnistyi
- Leivon Leipomo täyttää 110 vuotta – tamperelaista perheyritystä johtaa neljä serkusta