Marinoidut kantarellit
Sienimetsään kannattaa mennä kuivanakin aikana, sillä kosteissa paikoissa sammaleiden välissä pilkottaa kauniin keltaisia kantarelleja.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Marinoidut kantarellit
Ainekset
- 1 l pieniä kantarelleja
- 1 sipuli
Mausteliemi
- 1/2 dl väkiviinaetikkaa
- 1/2 dl valkoviinietikkaa
- 1 1/2 dl vettä tai omenamehua
- 2 dl sokeria
- pieni kanelitanko
- 1 rkl sinapinsiemeniä
- 1 tl suolaa
- tilliä
Valmistusohje
Puhdista sienet. Kuori ja kuutioi sipuli.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Yhdistä mausteliemen ainekset kattilassa. Kiehauta. Lisää sienet ja sipuli mausteliemeen, keitä noin 15 minuuttia. Lisää silputtua tilliä. Lusikoi seos kuumennettuihin tölkkeihin ja kierrä kannet kiinni.
Osaston luetuimmat
- Tämä ravinteikas kala oli ennen suomalaisten arkiruokaa, mutta nykyään sitä purkitetaan Suomessa enää yhdessä paikassa24.6. Tilaajalle
- Makkarakupit3.6.2016
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Sarin kotikahvilassa kelpaa pysähtyä piirakalla ‒ pohdintaa aiheutti, voiko I love Kuhmoinen -läpyskän syödä25.6.
- Muurinpohjaletut18.6.2019
- Raparperimehu15.5.2019
- Mummon lihapullat10.3.2017