Villi perunasalaatti
Litulaukka tuo perunasalaattiin valkosipulin makua.

Perunasalaatti on tuhti lisuke. Kuva: Elina Lampela
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
4 perunaa
2 suolakurkkua
1 dl litulaukan lehtiä
1 dl majoneesia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 tölkki kermaviiliä (200 g)
1 tl sinappia
puolikkaan sitruunan mehu
0,5 tl mustapippuria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Keitä perunat. Kuutioi suolakurkut. Huuhtele ja hienonna litulaukan lehdet. Kun perunat ovat jäähtyneet, kuori ja kuutioi ne.
Sekoita kulhossa majoneesi, kermaviili, sinappi, sitruunamehu, silputtu litulaukka ja mustapippuri. Lisää peruna- ja suolakurkkukuutiot ja sekoita. Tarkista suola.
Lue lisää
Osaston luetuimmat
- Kustannuspaine kalvaa elintarviketeollisuutta, ala haluaa joustoa sopimuksiin ‒ ETL: kannoimme vastuun maatalouden tuottajahintojen noususta 26.5.
- Mummon lihapullat10.3.2017
- Maailman parhaat uunijuurekset8.3.2019
- Miljoona kiloa kolasiirappia jysäytti kolajuomat suomalaisten tietoisuuteen – nykyään suomalaiset suosivat sokerittomia virvoitusjuomia22.5.
- Isoäidin lihakaalilaatikko8.9.2017
- Raparperikiisseli8.6.2018
- Grillaatko säällä kuin säällä? Nämä kaksi lihavalmistetta nousevat muiden yli kesän grillaustrendissä23.5.